Upplevelser

Att uppleva är att leva

Upplevelser

Improvisations teater

För den som inte bara tycker om att titta på teater, utan även själv har en liten teaterapa bakom örat är detta den ultimata scenupplevelsen. Allt präglas av humor och en innovativ anda: en improshow håller sig aldrig innanför ramarna. Låt föreställningen börja! * Improvisationsteater * Gäller på alla lördagsföreställningar * Underhållning fylld med överraskningar Om upplevelsen: Detta är en teaterupplevelse utöver det vanliga där publiken kan vara med och påverka föreställningen och handlingen. Ingen behöver dock komma upp på scen. Improvisation, humor, musik och ett stort hjärta utlovas. Titta i kalendariet och välj vilken föreställning som lockar mest. När ridån går upp kan vad som helst hända.

219.00 SEK


Senast uppdaterad : December 4, 2020, 9:09 pm Uppdaterat av : Daniel
 

Relaterade upplevelser

Teater & Middag för Två

Teater & Middag för Två
1 076.00 SEK

Se fram emot en kulinarisk kulturkväll där ni njuter av både middag och teater. Välkomna på middag och Off Broadwayföreställning som du sent kommer att glömma. * Utsökt middag * Upplev levande?:

Teater från Broadway

Teater från Broadway
295.00 SEK

Upplev hur det är att gå på en Broadwayteater mitt i Stockholm! Playhouse Teater på Drottninggatan drivs med ambitionen att presentera de bästa och prisbelönta pjäserna från New Yorks scener, framförda?: