Upplevelser

Att uppleva är att leva

Upplevelser

Teater, fika och guidad tur för två

Bered dig på en alldeles oförglömlig upplevelse på anrika Gävle teater. Inte nog med att du får njuta av en fantastisk föreställning - du får dessutom en guidad tur på teatern och en härlig fikastund. * Upplev en guidad tur genom tid och rum * Gävle teater har anor från 1800-talet och inspiration från Paris * Njut av en förstklassig föreställning på scen och en fika på Café Amadeus Gävle teater har anor från nästan 150 år tillbaka i tiden. Den guidade turen ger en utan like glimt bakom kulisserna och öppnar dörren på glänt till de många hemligheter som teaterns väggar ruvar på. Välj bland olika föreställningar och låt dig underhållas av fantastiska skådespelare. När det sedan är dags för paus bjuds det på fika i Café Amadeus, där man får insupa den anrika atmosfären och njuta av de vackra takmålningarna. Så här ska teater upplevas!

749.00 SEK


Senast uppdaterad : June 18, 2018, 5:09 pm Uppdaterat av : Daniel
 

Relaterade upplevelser

Teater & Middag för Två

Teater & Middag för Två
1 076.00 SEK

Se fram emot en kulinarisk kulturkväll där ni njuter av både middag och teater. Välkomna på middag och Off Broadwayföreställning som du sent kommer att glömma. * Utsökt middag * Upplev levande?:

Teater från Broadway

Teater från Broadway
295.00 SEK

Upplev hur det är att gå på en Broadwayteater mitt i Stockholm! Playhouse Teater på Drottninggatan drivs med ambitionen att presentera de bästa och prisbelönta pjäserna från New Yorks scener, framförda?: