Upplevelser

Att uppleva är att leva

Upplevelser

Välkommen till våra upplevelser!

För att göra det enkelt för dig har vi samlat de bästa upplevelserna i olika kategoriera, nedan kan du se de nu hetaste upplevelserna! Vi tror att vi har något som även passar dig, eller varför inte ge bort en upplevelse i present?

 
 

Utvalda upplevelser

Sveriges Bästa: Ta över Gröna Lund

Sveriges Bästa: Ta över Gröna Lund
261 600.00 SEK

Ta med upp till 500 personer och ha hela Gröna Lund för er själva innan öppning.

Sveriges Bästa: Vinprovning

Sveriges Bästa: Vinprovning
134 995.00 SEK

Sveriges bästa vin- eller champagneprovning i upplevelsebranschen.

Sveriges Bästa: Heliski i Riksgränsen för två

Sveriges Bästa: Heliski i Riksgränsen för två
50 600.00 SEK

Upplev skidåkning i garanterat orörd snö med helikopter i Sveriges absolut häftigaste fjällmiljö.

Sveriges Bästa: Heliski i Riksgränsen

Sveriges Bästa: Heliski i Riksgränsen
29 900.00 SEK

Upplev Sveriges häftigaste fjällmiljö med helikopter, guide och skidåkning i orörd snö.

Sveriges Bästa: Djurskötare för en dag

Sveriges Bästa: Djurskötare för en dag
22 500.00 SEK

Superexklusiva djurmöten på Nordens största djurpark.

Kör en F1-bil, paket 2

Kör en F1-bil, paket 2
20 045.00 SEK

Förverkliga livsdrömmen och kör en Formel 1-bil, en oslagbar racingupplevelse!

Bartenderutbildning

Bartenderutbildning
15 500.00 SEK

Visst håller du med om att killen/tjejen bakom baren alltid känns lite coolare än alla de som befinner sig på andra sidan densamma? Bartendern är klubbens auktoritet, som förser gästerna med allt de vill ha i dryckesväg. Helt enkelt en drinkexpert med stenkoll på flaskorna. Är det något du drömt om att vara? Då har du hittat rätt! Utbildningen innehåller allt du behöver för att känna dig trygg i baren. Eller vad sägs om: barteknik, drinkblandning, dryckeskunskap, free-pouring, kundservice, serveringsteknik, alkohollagstiftning, kassahantering, öl- och vinkunskap... och mer! Från en centralt belägen plats i staden, med toppfräscha lokaler och lärare vars engagemang är lika stort som deras kunnande, bedriver vi bartenderutbildningen. Härifrån har du även god möjlighet att bli erbjuden praktikplatser på nattklubbar och kända restauranger. Ta chansen, du också! Bli ett riktigt proffs i baren på effektivast möjliga tid, till bästa möjliga pris och på bästa möjliga plats.

Kör en F1-bil, paket 1

Kör en F1-bil, paket 1
13 295.00 SEK

Förverkliga livsdrömmen och kör en Formel 1-bil, en oslagbar racingupplevelse!

Kör Formel 1

Kör Formel 1
12 900.00 SEK

En heldag med teori och körning av Formel 1 och Formel Renault på Skandinaviens enda Formel 1-bana * 1 x 6 varv Formel 1 och 15 minuter fri körning Formel Renault. * Accelerera från 0-200 km/h på 5 sekunder / Toppfart 330 km/h * F1-certifikat och lunch ingår Ett program med svenske Formel 1-föraren Johan Rajamäki som instruktör betyder ett fantastiskt Formel 1-äventyr. Du får ordentlig övning i både teori och praktik, och är därmed väl förberedd när starten går. Dagen inleds med en teorilektion i racingens baskunskaper. Lektionen omfattar teoretiska och praktiska kunskaper i sittposition, hantering av bilen, vägval genom kurvorna och bromsteknik. Nästa steg blir sen att använda de nya kunskaperna till att övningsköra ett antal varv med en Formel Lotus bil. Därefter blir det lunch med möjlighet till diskussion om erfarenheter, och förberedelser inför den stora finalen: att köra en riktig Formel 1-bil. Teamet som hjälper till under dagen är alla erfarna instruktörer.

Top Gear Airfield för två

Top Gear Airfield för två
12 390.00 SEK

Provkör några av de häftigaste bilarna i världen. Kör på väg och maxa på flygfält!

Sveriges Bästa: Falkenberg Strandbad

Sveriges Bästa: Falkenberg Strandbad
11 290.00 SEK

Njut av lyx, god mat, boende, spa-ritualer och avkoppling i toppklass på Falkenberg Strandbad.

Sjöflyg

Sjöflyg
11 200.00 SEK

Upplev en fantastisk flygtur tillsammans över Stockholms stad och natursköna områden. Ni möts av erfaren och flygälskande personal som tar er med över den röda mattan ända fram till planet där ni kliver ombord för att möta äventyret. * Känn spänningen när ni landar på vattnet * Upplev hur roligt det kan vara att flyga * Flyg lågt över det vackra Stockholm Om Upplevelsen: Ni tas med på en flygtur där ni flyger så lågt som 300 meter över havet och verkligen kan uppskatta det vackra landskapet under er. Under flygturen landar planet på vattnet vilket är en så häftig upplevelse att man måste vara med om det för att förstå känslan.

Supercar Road Tour för två

Supercar Road Tour för två
7 990.00 SEK

Provkör tre verkliga drömbilar under en oförglömlig road tour.

Yasuragi

Yasuragi
7 295.00 SEK

Yasuragi Spahotell utanför Stockholm City i Skärgården. Upplev ett Spa i japansk anda.

Copperhill Mountain Lodge Weekend

Copperhill Mountain Lodge Weekend
6 995.00 SEK

Upptäck Åre på sommaren eller hösten under en långweekend på designhotell med prisbelönt spa.

Flugfiskekurs för två

Flugfiskekurs för två
6 990.00 SEK

En erfaren fiskeguide hjälper er under två dagar att utvecklas i flugfiskets ädla konst.

Lilla Kanalresan - en person

Lilla Kanalresan - en person
6 315.00 SEK

En kryssning genom Göta kanals vackra Östgötadel, från Motala vid Vätterns strand till idylliska Söderköping, eller i motsatt riktning. Under en vacker kanalresa med en natt ombord får du uppleva mycket. * Upplev svensk historia * Njut av landskapet * Färdas längs en historisk resrutt

Top Gear Airfield

Top Gear Airfield
6 195.00 SEK

Sätt dig bakom ratten på några av världens häftigaste vrålåk. Här hittar du den ultimata upplevelsen för alla som älskar sportbilar. Du får testa körning på allmän väg innan ni trampar gasen i botten på flygfältet. * Provkör sju olika sportbilar * 10 mils körning på allmän väg och sedan speedtest på flygfält * Adrenalinkick utlovas Gruppen möts upp i Stockholm och ni får bekanta er med några av världens lyxigaste och coolaste sportbilar. Därefter får ni sätta er bakom ratten på en av bilarna och sedan bege er ut på en tio mils road trip till flygfältet utanför Uppsala. Under resan turas man om att köra samtliga bilar. Väl framme vid flygfältet blir det energipåfyllning med en välbehövlig fikapaus. Därefter är det dags för de stora höghastighetstesterna, där bilarnas fartresurser verkligen kommer till sin rätt. Samtliga deltagare får göra speedtest en gång med varje bil samt åka med en gång i varje bil. Slutligen får varje deltagare välja ut en bil för att på tid genomföra en snitslad bana mellan koner, innan det är dags för en roadtrip tillbaka till Stockholm.